Leg een goede basis voor een carrière in de bouw of infra

Rond je binnenkort je opleiding bouw of infra af? De KOB biedt je een uitstekend vervolg met avondopleidingen die je naast je baan kunt volgen. Je leert alle onderdelen van een bouw- of infrabedrijf te managen:

  • Opdrachtverwerving
  • Calculatie
  • Werkvoorbereiding
  • Uitvoering
  • Projectleiding
  • Ondernemen

Opleiding Bouwmanagement

Als aankomend professional aan het begin van je carrière kun je met de opleiding Bouwmanagement B&U of Infra een grote stap maken. Heb je geen bouwkundige opleiding? Dan kun je met een diploma BOL-BBL niveau 3 starten met de eenjarige opleiding Techniek B&U of Infra.

Als je een diploma BOL-BBL niveau 4 bouwkunde of infra hebt krijg je vrijstelling voor Techniek en kun je direct starten met Opdrachtverwerving & calculatie B&U of Infra. Wanneer je daarna de module Werkvoorbereiding & uitvoering B&U of Infra met succes afrondt krijg je het branche-erkende diploma Bouwmanagement. Met dit keurmerk weten jouw (toekomstige) klanten dat ze te maken hebben met een vakman, die over de juiste diploma’s beschikt en voldoet aan kwaliteitseisen.

Vakdiploma Aannemer

Als je de opleiding bouwmanagement met succes hebt doorlopen en je wilt je verder ontwikkelen, is de volgende stap Ondernemen B&U of Infra waarmee je een bredere kijk op de bedrijfsvoering krijgt. Gebruikmakend van je eerder opgedane kennis en vaardigheden leer je de bedrijfskundige en financiële kant van je bedrijf kennen.

Denk je eraan om een eigen bedrijf te starten, of heb je al een eigen bedrijf? Weet dan dat je met het Vakdiploma Aannemer B&U voldoet aan de diploma-eis om deelnemer te worden van BouwGarant.

Over de opleidingen

In onderstaande video vertellen twee deelnemers, een docent en opleidingsadviseur over de KOB-opleidingen.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl