Met de opleidingen van de KOB leg je een prima basis voor je carrière in de bouw of infra. De KOB leidt je in een aantal jaren op om zelfstandig te kunnen functioneren in een bouw- of infrabedrijf. Je wordt in de breedte opgeleid en leert sturing te geven aan het gehele bouwproces: opdrachtverwerving, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering, projectleiding en de financiële afwikkeling. Om dat te bereiken moet je kennis hebben van alle stappen in het bouwproces en de verbanden daartussen kunnen zien.

De meeste opleidingen worden in de avond gegeven. Wat je vandaag leert, kun je morgen toepassen!

Als je gaat studeren, doe je dat in de eerste plaats voor jezelf. Maar ook je werkgever heeft groot belang bij goed opgeleid personeel. Hij moet er zeker van zijn dat hij kan terugvallen op breed ontwikkelde mensen die zelfstandig en met succes een werk kunnen uitvoeren.

De werkgever met hart voor zijn zaak ziet zijn mensen dus ook graag de KOB-opleidingen volgen.

NRTO-keurmerk
KOB bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Direct inschrijven
Weet je al welke (deel)opleiding je wilt volgen? Ga dan naar direct inschrijven.

Inschrijven voor het cursusjaar 2024-2025 is mogelijk vanaf medio maart 2024.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl