Wist je dat je voor de opleidingen van KOB subsidie kunt aanvragen? Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden, waarmee een deel van de opleiding vergoed wordt. Is je bedrijf gevestigd in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je als werkgever en particulier via het SPT-Noord subsidie aanvragen. In de regio Zwolle is er ‘Upgrade jezelf’ voor werkgevers en ZZP’ers.

Subsidie voor scholing in Noord-Nederland

Ben je een werkgever, werknemer of uitzendkracht in de bouw- en infrasector en zit je bedrijf in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘Kansen Verzilveren voor Technisch Vakmanschap’. Met deze regeling kun je via het SPT-Noord €500,- tot €1.000,- ontvangen.
Bekijk de voorwaarden voor deze subsidieregeling.

Upgrade jezelf regio Zwolle

Upgrade jezelf helpt werkgevers te investeren in werknemers en ZZP’ers in zichzelf. Dit fonds is in leven geroepen om een leven lang ontwikkelen te ondersteunen. Voor werkgevers, ZZP’ers én werknemers die gevestigd of werkzaam zijn in de regio Zwolle, voor vakinhoudelijke, functiegerichte of transitieopgaven gerichte, om- her- of bijscholing.
Lees meer over deze subsidieregeling op ‘Upgrade jezelf regio Zwolle’.

Twents Fonds voor Vakmanschap

Twents Fonds voor Vakmanschap is er voor iedereen uit Twente die zich wil om- of bijscholen in een richting waarmee je positie op de arbeidsmarkt versterkt wordt. Inwoners kunnen zich aanmelden voor een persoonlijk loopbaangesprek en een scholingscheque aanvragen, die ze kunnen inzetten voor een opleiding, training of cursus. Je kunt tot 50% van de scholingskosten vergoed krijgen.
Bekijk hoe je een scholingscheque kunt aanvragen.

Opijver Achterhoeks talentenfonds

Opijver staat voor het Achterhoeks talentenfonds. Hier vraag je een scholingsvoucher aan waarmee je je kunt scholen in een beroep met toekomstperspectief. De scholingsvoucher is er voor werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en ZZP’ers uit de Achterhoek. Gebruik de voucher om je binnen jouw vakgebied te ontwikkelen of om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een hele andere sector.
Kijk hoe je de scholingsvoucher kunt aanvragen.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl