Wist je dat je voor de opleidingen van de KOB subsidie kunt aanvragen? Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden, waarmee een deel van de opleiding vergoed wordt. Is je bedrijf gevestigd in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je als werkgever en particulier via het SPT-Noord subsidie aanvragen. Als je de opleiding zelf betaalt, kun je ook gebruikmaken van het STAP-budget.

STAP-budget

Als je werkt of werkzoekend bent kun je voor de KOB-opleidingen een STAP-budget van maximaal €1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget moet je je eerst online inschrijven voor een opleiding bij de KOB. Na aanmelding ontvang je van ons een STAP-aanmeldbewijs. Hiermee kun je bij het UWV het STAP-budget voor een KOB-opleiding aanvragen.
Bekijk wanneer en hoe je het STAP-budget kunt aanvragen.

Subsidie voor scholing in Noord-Nederland

Ben je een werkgever, werknemer of uitzendkracht in de bouw- en infrasector en zit je bedrijf in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kun je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘Kansen Verzilveren voor Technisch Vakmanschap’. Met deze regeling kun je via het SPT-Noord €500,- tot €1.000,- ontvangen.
Bekijk de voorwaarden voor deze subsidieregeling.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079-325 24 50

info@bob-kob.nl