Met de KOB-opleidingen word je een bouwprofessional met brede kennis

Met de opleidingen van de KOB leg je een prima basis voor je carrière in de bouw of infra. De KOB leidt je in een aantal jaren op om zelfstandig te kunnen functioneren in een bouw- of infrabedrijf. Je wordt in de breedte opgeleid en leert sturing te geven aan het gehele bouwproces: opdrachtverwerving, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering, projectleiding en de financiële afwikkeling. Om dat te bereiken moet je kennis hebben van alle stappen in het bouwproces en de verbanden daartussen kunnen zien.

Als je gaat studeren, doe je dat in de eerste plaats voor jezelf, maar ook je werkgever heeft groot belang bij goed opgeleid personeel. Hij moet er zeker van zijn dat hij kan terugvallen op breed ontwikkelde mensen die zelfstandig en met succes een werk kunnen uitvoeren. De werkgever met hart voor zijn zaak ziet zijn mensen dus ook graag de KOB-opleidingen volgen.

Nieuw! Opleiding Bouwmanagement

Om goed te calculeren, het werk voor te bereiden of de uitvoering aan te sturen moet je weten wat er in het gehele bouwproces gebeurt. Het is van belang dat je het geheel overziet om verantwoorde keuzes te maken. Die brede kennis krijg je niet vanzelf. De KOB heeft hiervoor een unieke opleiding, waarin je in twee jaar tijd alle belangrijke aspecten van de projecten en de bedrijfsvoering leert kennen. Met als bekroning het branche-erkende diploma Bouwmanagement!

Vakdiploma Aannemer

Als je de opleiding bouwmanagement met succes doorlopen hebt en je wilt je verder ontwikkelen is de volgende stap de (deel)opleiding Ondernemen. Je krijgt hiermee een bredere kijk op de bedrijfsvoering en ontvangt bij een voldoende resultaat het Vakdiploma Aannemer.

Een opleiding in jouw regio

De KOB-opleidingen combineren theorie en praktijk. Dit betekent: vandaag geleerd, morgen toegepast. De opleidingen starten in oktober en lopen tot circa eind juni. Vind een opleiding bij jou in de regio. Neem voor meer informatie contact op met de directeur van de opleidingsplaats in jouw omgeving als je een vraag hebt over een opleiding, vooropleiding, lestijden enz.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl