Zij-instromers in de bouw en infra voltooien opleidingstraject

Maart 2019 zijn NTP, Van Gelder en BAM Infra met vijf nieuwe medewerkers van buiten de sector het avontuur aangegaan. De bedrijven ervaarden problemen bij het aantrekken van calculatoren en zochten daarom naar potentieel buiten de gebaande paden. Om deze medewerkers met een totaal andere achtergrond te laten slagen, zorgden de bedrijven voor intensieve en informele scholing op de werkplek. Verder benaderden ze BOB-KOB voor de formele scholing. Onder leiding van de docent volgde de groep een opleidingstraject van Infratechniek en calculeren.

Op 9 september 2020 ontvingen de medewerkers het diploma Techniek Infra en het certificaat Opdrachtverwerving & calculatie van Bouwend Nederland. Bovendien heeft de hele groep een vaste aanstelling gekregen. BOB-KOB feliciteert en complimenteert daarom de bedrijven en de medewerkers met het behaalde resultaat.

Ook de heer All de Rooij sprak namens de Examencommissie Bouwend Nederland zijn grote waardering uit voor de prestaties en de ontwikkelingen van de deelnemers en roemde de samenwerking tussen deze infrabedrijven.

Op de foto tonen de heren Sebastiaan Schuchard, Dinand Derks, Gerard van Winssen, Bert-Jan Udink en Majd Alhalabi onder toeziend oog van de docent Ed de Vreede hun diploma’s.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl