Vakdiploma Aannemer erkend diploma post-mbo en post-hbo

Kijken naar de toekomst. Kansen vergroten. Groei, ontwikkeling en continuïteit. Belangrijke aspecten voor ondernemers én voor medewerkers. De vakgerichte, praktische opleidingen van de KOB helpen daarbij. De opleidingen zijn er voor mbo’ers en als eenjarig traject voor hbo’ers.

De avondopleidingen van KOB

Goed opgeleide vakmensen. De bouw heeft ze nodig, nu en in de toekomst. De KOB levert ondernemende, praktisch ingestelde bouwprofessionals af met brede kennis van de bouw en grondig inzicht in de processen die er spelen. De KOB-opleidingen (B&U en Infra) zijn uniek door de combinatie van techniek en management. Je behaalt je Vakdiploma Aannemer in drie jaar als je een diploma niveau 4 bouwkunde of infra hebt. Heb je geen diploma niveau 4 bouwkunde of infra? Geen probleem! Je start dan met de opleiding Techniek en je vervolgt daarna het driejarige traject.

Eenjarig traject Vakdiploma Aannemer, post-hbo voor hbo’ers

Speciaal voor hbo’ers bouwkunde & civiele techniek: het eenjarige intensieve KOB-managementprogramma. Met daarin alle aspecten van de uitvoerende bouw. Van opdrachtverwerving, calculatie, werkvoorbereiding & uitvoering tot en met ondernemen. Een toegevoegde waarde voor (toekomstige) managers die graag de handen uit de mouwen steken. Nadat je de opleiding met succes hebt afgerond ontvang je een erkend post-hbo-diploma én het Vakdiploma Aannemer.

Erkende diploma’s post-mbo en post-hbo en deelname BouwGarant

Wie het traject Vakdiploma Aannemer doorloopt, ontvangt een erkend diploma post-mbo of post-hbo. Als je als directie beschikt over het Vakdiploma Aannemer voldoe je bovendien aan het diplomalabel voor deelname aan BouwGarant.

Schema KOB:

 

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl