Ontwikkel je in de infra

BOB-KOB heeft een mooi aanbod aan opleidingen voor mensen die zich (verder) willen ontwikkelen in de infrabranche. Dit najaar kun je weer klassikaal deelnemen aan een van onze opleidingen. Waarbij je niet alleen leert van praktijkgerichte docenten, maar ook van de ervaringen van je medecursisten. De lessen worden uiteraard georganiseerd binnen de coronarichtlijnen van de overheid.

Wanneer je merkt dat je kennis tekort komt in je functie is het tijd om jezelf snel op niveau te brengen. Bijvoorbeeld met een van de functiegerichte opleidingen van BOB voor de projectleider, (meewerkend/assistent) uitvoerder, calculator of werkvoorbereider.

Wil je een brede basis leggen en doorgroeien naar meer verantwoordelijkheden in een infrabedrijf? In september starten de branche-erkende KOB-opleidingen Techniek, Vakdiploma Aannemer, de KOB voor hob’ers en de nieuwe opleiding Bouwmanagement.

Als je al enkele jaren werkzaam bent als professional en je wilt jouw kennis met een korte cursus verdiepen of bijspijkeren. Kijk dan eens naar de Specials for Professionals!

Bekijk de brochure van de Infra Academy

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl