Corona-update

Naar aanleiding van de persconferentie op 3 november 2020 informeren we hierbij dat de opleidingen onder deze nieuwe maatregelen gewoon door kunnen gaan. De maatregelen die we als BOB-KOB al eerder namen blijven van kracht.

BOB-KOB volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en verzorgt haar fysieke lessen in ruimtes die hieraan voldoen. Zo mogen en kunnen onze fysieke bijeenkomsten doorgaan.

We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van al onze deelnemers en maken daarom de volgende afspraken:

1. We vragen deelnemers de richtlijnen van de overheid en aanwijzingen/maatregelen op de locatie en van de docenten op te volgen. Zoals het desinfecteren van je handen voordat je het lokaal binnengaat, het volgen van de aangegeven looproutes en het houden van 1,5 meter afstand tot anderen.

2. Deelnemers blijven volgens de richtlijnen thuis, wanneer:
– ze verkouden zijn;
– zijzelf of een van de huisgenoten koorts heeft of last van benauwdheid.
Deelnemers melden zich in dit geval af bij hun contactpersoon en overleggen over de mogelijkheden.

Het mondkapje is nog niet verplicht, tot dusver geldt alleen een ‘dringend advies’ om een mondmasker te dragen in binnenruimtes. Dat blijft zo totdat het juridisch geregeld is.

Het niet navolgen van de richtlijnen kan gevolgen hebben voor deelnemer, locatie en eventueel opleidingsinstituut. De docent is bevoegd naar bevind van zaken te handelen namens BOB-KOB.

Als we ons allemaal aan de regels houden, blijven we gezond en kunnen de fysieke lessen door blijven gaan!

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079-325 24 50

info@bob-kob.nl