Doe mee aan de Nationale Werkbezoekdag 2018

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen. Veel werkzoekenden willen ontdekken welke branche of sector passend voor hen is. Door een Nationale Werkbezoekdag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse in hebben.

De Nationale Werkbezoekdag is voor gemeenten en bedrijven in de bouw- en infrasector een mooie kans om op een vrijblijvende manier werkzoekenden te interesseren voor hun organisatie en sector. Dankzij een werkbezoek krijgen werkzoekenden inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijven of publieke instellingen gebeurt. De Nationale Werkbezoekdag is een initiatief van Stichting DeBroekriem, een netwerkorganisatie voor werkzoekenden.

Nodig werkzoekenden uit

Organisaties kunnen die dag samen met hun personeel werkzoekenden uitnodigen voor een vrijblijvend werkbezoek. Met deze 10 praktische tips voor het organiseren van een werkbezoek, maak je de dag tot een succes. Kijk op www.werkbezoekdag.nl voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018. Je kunt je tot 1 november 2018 aanmelden!

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl