Bouwopleidingen KOB startklaar voor 2019-2020

Bijeenkomst bouwopleidingen

In de KOB jaarvergadering van 5 april hebben de plaatselijk directeuren en de vertegenwoordigers van het landelijk bureau de planning en de opzet van het nieuwe studiejaar besproken en vastgesteld. De KOB staat klaar voor het studiejaar 2019/2020. De voorlichting en acquisitie  draaien volop in de ROC’s, opleidingsbedrijven en bouwbedrijven. Doorgroeiers op de bouwplaats en het bedrijfsbureau, jong kaderpersoneel of startend zelfstandigen versterken hun carrièremogelijkheden met KOB bouwopleidingen.

Betaalbaar, betrouwbaar, bereikbaar

De KOB stelt drie B’s centraal: Betaalbaar, Betrouwbaar en Bereikbaar. De KOB wil betaalbaar zijn. Betrouwbaar zijn, omdat het streven is in alle vestigingen de opleidingen te starten. Ook wil zij bereikbaar zijn, enerzijds door de spreiding van B&U en Infra opleidingsplaatsen over Nederland in stand te houden. En, anderzijds door verschillende opleidingswegen te bieden die aansluiten bij de beroepsopleiding die de cursist heeft, of juist niet heeft.

Bevlogen en bezielende docenten

De bevlogen en bezielende docenten uit de B&U of Infra praktijk willen hun kennis en ervaring graag overdragen aan de cursisten. Voor 2019/2020 staan er in de 15 opleidingsplaatsen weer zo’n 100 docenten uit de praktijk in de startblokken voor de B&U en Infra opleidingen Techniek, Opdrachtverwerving & Calculatie, Werkvoorbereiding & uitvoering en Ondernemen.

Beroepsopleiding of niet? Doorgroeien!

Voor (toekomstige) calculatoren, werkvoorbereiders, uitvoerders, project- en bedrijfsleiders, maar ook voor ondernemers, zelfstandigen en zzp’ers heeft de KOB een passende opleiding. Wat je vooropleiding ook is, er is altijd een mogelijkheid om te starten met de KOB.

Boeiend en geïnteresseerd! Schrijf je in

De opleidingen starten in de maand september. Je kunt je nu inschrijven voor de B&U-opleiding of voor de Infra-opleiding. Kijk verder op onze site en neem gerust contact met ons op.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl