Behaal het Vakdiploma Aannemer in één jaar!

Heb je een afgeronde opleiding hbo bouwkunde of civiele techniek? Dan heb je de mogelijkheid het vakdiploma aannemer in één jaar te behalen. Bovendien ontvang je naast het Vakdiploma Aannemer een erkend post-hbo-diploma.

In een intensief jaar leer je het gehele bouwproces te managen. Op projectniveau: opdrachtverwerving, calculatie en het aansturen van de werkvoorbereiding en de uitvoering, kortom, het leiden van het gehele project. Verder leer je aan de hand van praktijkcases hoe een bouwbedrijf bedrijfskundig en financieel functioneert. Docenten met ruime praktijkervaring begeleiden je tijdens je studie.

Een oud-cursist aan het woord

“Je kijkt achter de schermen van een bouwbedrijf en leert meer zien dan jouw stukje. De kennis die ik opdoe is zeer waardevol. Je krijgt diepgaander inzicht in financiën, de juridische aspecten, opdrachtverwerving, klantgericht denken en leidinggeven. Aangezien er op managementniveau van mij meer visie en betrokkenheid wordt verwacht, komt de opleiding helemaal goed uit.”

Vakdiploma Aannemer en BouwGarant

Het Vakdiploma Aannemer is breed erkend in de bouw. Daarnaast voldoe je met het Vakdiploma Aannemer aan de diploma-eis voor deelname aan BouwGarant.

Meer informatie en inschrijven:

Burgerlijke & Utiliteitsbouw (B&U): klik hier
Grond- water en wegenbouw (Infra): klik hier

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl