Afscheid van een gedreven examenontwikkelaar

Geert Mak en zijn vrouw Lia.

Kees Mak was meer dan 20 jaar betrokken bij de KOB als examenontwikkelaar, examinator en corrector van examens Calculatie en Werkvoorbereiding en uitvoering B&U. Hij heeft een groot aandeel geleverd aan de kwaliteit van onze examenproducten.

‘Kwaliteit en plezier’, vertelde Kees tijdens een informeel afscheid van de KOB, waren de sleutelwoorden bij zijn werkzaamheden. Ook in zijn werk als calculator van grote utiliteitsprojecten als het stadion van Schalke ’04 en Groningen stond het leveren van kwaliteit centraal.

Hij verhaalde verder over het plezier in de contacten met andere ontwikkelaars en de bereidheid om met elkaar te presteren. Samen een goed examenproduct maken om de kennis en kunde van de nieuwe generaties in de bouwsector te meten. Dit gebeurde altijd na het dagelijkse werk.

Al een tijdje genoot Kees van zijn pensioen. Nu was de tijd daar om ook het stokje van examenontwikkeling over te dragen aan nieuwe mensen. Hij kijkt met veel genoegen terug op de samenwerking en de producten en wenst ons veel succes.

Bedankt Kees!

 

 

 

 

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl