Veilig lessen volgen met Zoom bij BOB en KOB

BOB en KOB gebruiken het programma Zoom om de voortgang van de lessen voor deelnemers online te realiseren. De afgelopen tijd zijn er berichten in het nieuws geweest omtrent de veiligheid en privacy van Zoom.

We vinden het belangrijk dat iedereen veilig online de lessen kan geven en volgen en dat de privacy van de deelnemers gewaarborgd wordt. We hebben daarom uitgezocht wat het werken met Zoom betekent voor BOB, KOB en haar klanten/deelnemers.

Geen installatie van app nodig

BOB en KOB werken met de betaalde professionele versie Zoom Meetings. Hierbij hoeven deelnemers geen app te installeren op hun computer. Deelnemers loggen in via de link en met een wachtwoord dat zij van hun contactpersoon van BOB of KOB hebben ontvangen. Deelnemers loggen niet in met hun e-mailadres of met andere persoonlijke gegevens.
De ICT-security van een beursgenoteerde bouwonderneming heeft deze manier van werken bekeken en is akkoord met hoe BOB en KOB hier mee omgaan.

Eventuele opnames van een sessie (worden altijd met toestemming van deelnemers gemaakt) worden niet in de Zoom-cloud opgeslagen en alleen met deelnemers van die sessie gedeeld.

Hieronder enkele links naar informatie die hiermee verband houdt.
https://zoom.us/privacy;
https://zoom.us/meetings;
https://zoom.us/security

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079-325 24 50

info@bob-kob.nl